Kommunikation mellan häst och människa, kom i kontakt med ditt undermedvetna och skapa det liv du vill ha!

Referenser


Magnus
Jag rekommenderar Kia varmt, som med sin varma lugna röst guidade mig igenom mig själv, mina tankar och inövade mönster för att sedan hjälpa mig släppa taget och komma mig själv närmare.

Tack Kia, du är guld värd!

Catherine
Kia du gör underverk med både ESMH och med ICT. Jag har fått hjälp av Kia och har släppt på många gamla trauman och beteende. Rekommenderar varmt.
Louise Kristjánsson

  · Idag har jag varit på ICT (instant change therapy) i kombination med ESMH (emotionell spegling med häst) med Kia Hildén här på Gotland.

Stor WOW faktor på denna session. Jag fick först göra en bodyscan, känna in kroppen från topp till tå, jag kände av mina axlar och en svajande känsla i hela kroppen. Därefter fick jag ställa mig i samma space som hästen. Hästen kom fram till mig slickade på mitt huvud, fick mig att stretcha nacken. Denna häst är en riktig healer, mitt huvud kändes så "vaket" efter denna del av sessionen. När vi var klara så satte vi oss med hästen i närvaro och påbörjade ICT Situationer togs upp, känslor och att släppa taget. Såå befriande och omtumlande.

Jag rekomenderar verkligen varmt Kia för att hjälpa er med att komma vidare med ditt känsloarbete.

Sandra Lindström
Kan varmt rekommendera en ESMH-session hos Kia och hästarna! På väg hem upplevde jag en sån otrolig glädje och hade fått en helt ny input för att lösa min fråga. En något annorlunda vägledning som jag aldrig hade fått utan denna session och som gav ett stort mervärde både till mig personligen och för min proffession.

Tack Kia, Kotten och Queen för en fantastisk upplevelse i ridhuset!


Galleri

Bilder från olika sessioner,