Sessioner /Behandling

 


ESMH

Emotionell Spegling Med Häst hjälper oss i emotionell självutveckling.
Har du många VARFÖR i ditt liv? Stress? Ångest? Självdestruktiva beteenden?Eller står du inför ett viktigt vägval i livet?                                                                  Vad VILL du? Vad BEHÖVER du?
Hästen hjälper dig att komma i kontakt med ditt autentiska jag. Du kommer i kontakt med intelligensen som finns i ditt hjärta och din mage. Hästen speglar inte vad du tänker eller vad du gör, den speglar dina emotioner och känslor.
Forskning ( HeartMath Institute) visar att när du står i hästens energifält blir din andning långsammare, djupare och pulsen går ner, vilket gör att du  lättare kommer i kontakt med dina känslor och det kan ge dig en förståelse för varför du reagerar  på ett visst sätt, hur du hanterar olika situationer och vad du behöver för att göra en förändring.
ESMH innefattar både samtal med mig Kia och praktiska möten med häst.
I dagsläget har jag sex hästar som samarbetar med mig, de väljer alltid själva om de vill delta i sessionen eller inte. Den som väljer att bistå mig är alltid lös tillsammans med mig och klienten på ett avgränsat utrymme, ca 15mx20m i vårt ridhus. 

Tar även emot grupper max 16 pers. Sessionen anpassas efter gruppens behov och önskningar.


Healing tillsammans med häst

Healing betyder läkning och har funnits i de flesta kulturer runt om i världen under tusentals år. Healing arbetar på flera plan samtidigt. Dels genom den fysiska beröringen som aktiverar ”må bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem. Hästen deltar med sin healande energi.


                         ICT

       INSTANT CHANGE THERAPY

En terapiform som är en kombination av traditionell psykologi, ICT-verktyg, quantum metoder och systemisk medvetenhet. Det hjälper klienten att gå direkt till sitt undermedvetna och rensa bort det som omedvetet håller dem kvar i sin historia och gamla sanningar som skapar begränsningar och problem i livet. Läs merESMH/ICT

Du börjar med ESMH att tillbringa egen tid med hästen, när du känner dig färdig fortsätter vi med ICT i närvaro av hästen. Vi sitter på varsin stol och jag guidar dig vidare i samtal. När du kommer i kontakt med ditt undermedvetna och tillåter dig själv att släppa taget om upplevda trauman, gamla programmeringar och sanningar, hjälper jag dig med ICT-verktyg.

Sessioner och priser

När du bokar en behandling/session tänk på att det är bra om du kan ge dig själv lugn och ro några timmar efter. Bokar du telefon session se till att du sitter eller ligger bekvämt utan störande omgivning.
Tystnadsplikt gäller alltid.


Paket
Detta ingår
Pris
ESMH session

 Under sessionen är vi i ridhuset, så klä dig efter utetemperatur! Sessionen är 90 min

1350 SEK

Köp
ICT session

Jag ringer dig på bokad tid, på det nummer du uppgett. 1.a sessionen är 90 min då jag går igenom mer hur det går till. Följande sessioner är 60 min

1350 SEK

Köp
Healing med häst

Under behandlingen är vi i ridhuset, så klä dig efter utetemperatur! Behandlingen är 60 min

1850 SEK

Köp
ESMH/ICT therapy

Under sessionen är vi i ridhuset, så klä dig efter utetemperatur! Sessionen är 90 min

1850 SEK

Köp

Boka en tid direkt

Du kan boka en tid direkt med mig via TimeCenters hemsida.
Tryck på knappen nedan så kommer du till min bokningssida.
(Bokning för grupper görs alltid via mail och telefon kontakt.)

Det går självklart bra att skicka en förfrågan på mail via sidan Kontakt eller ring till mig på 0763 96 62 66.          Välkommen!