VÅRA LIV STYRS TILL MER ÄN 95% FRÅN DET UNDERMEDVETNA

ICT är en unik terapiform som gör att människor inte längre behöver gå i ändlösa terapisessioner för att nå de livsförändringar de önskar.

Med ett holistiskt perspektiv och en kombination av traditionell psykologi, ICT-verktyg, quantum metoder och systemisk medvetenhet går vi direkt till klientens undermedvetna och rensar bort det som omedvetet håller dem kvar i sin historia och det som skapar begränsningar och problem i deras liv idag.

Allt fler inser att vi inte löser några problem enbart genom det logiska, genom att prata om vår historia, vad vi varit med om eller att kognitivt försöka förändra våra beteenden. Det hjälper möjligtvis för stunden men ger sällan livslång förändring.

​För att nå verklig och bestående förändring och för att kunna återta vårt sanna jag, kontakten med vår själ och känna oss fria och leva med glädje och lätthet, behöver vi komma till roten av det som styr våra liv undermedvetet. Bland annat en mängd överlevnadsstrategier vi skapade i mycket ung ålder, det vi inte ens vet om att vi bär på. Med ICT får människor hjälp att på ett effektivt sätt förändra dessa. 

                      VAD ÄR ICT?

ICT - INSTANT CHANGE THERAPY ÄR EN TERAPIFORM UTVECKLAD AV MALIN HENRIKSSON PRATT SOM MED ÖVER 20 ÅRS ERFARENHET OCH ARBETE MED 1.000-TALS KLIENTER SKAPAT DENNA HÖGT UPPSKATTADE FÖRÄNDRINGSMETOD.